Ballerine Perlespiral

Kart over klinikker


Nedenfor har du et kart over alle klinikker som setter inn Ballerine.


Klick på klinikken nærmest deg og les informasjonen. Ved hver klinikken opplyses det om du trenger å bestille Ballerine selv og ta den med på besøk eller om den allerede er i klinikken, og du betaler derfor på stedet. Telefonnummer er også gitt for mottakene. Hvis det er noe du tenker på, er det best å spørre.


Klinikker med et lilla ikon har Ballerine på stedet. Da trenger du ikke å bestille Ballerine før.

Klinikker med hvite ikoner har ikke Ballerine på stedet. Da må du bestille Ballerine selv og ta den med på besøket. Klikk på lenken i klinikkens informasjonsboks for å bestille.


Ballerine er fordelaktig satt inn i forbindelse med menstruasjon. Imidlertid er ventetiden forskjellig i hver klinikk, så ring og spør når det er tid for deg og bestill den tiden som passer deg best. Hvis du har spørsmål, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. 


VIKTIG! 

Finner du ikke klinikken din på kartet? Da har sannsynligvis ikke personalet fått relevant produktopplæring fra oss og vil ikke implementere innskuddet. Kontakt oss på +46(0)8-583 560 60 eller ballerine@solann.se så hjelper vi deg. Ellers kan vi henvise deg til en annen klinikk slik at du får riktig hjelp.